6 Ocak 2012 Cuma

şizofrenik sancılar I

Sancılı bir karın ağrısıyla uyandı. Regl olmuştu.Randevularını iptal etmek zorunda kaldı. Tabiki nedenini söyleyemedi. Belki anlayışla karşılarlardı. Ama tersi ihtimalle uğraşmak istemedi. Rahatsızım biraz bahaseiyle kestirip attı. Farklı yoga pozisyonlarına girdi. Bir türlü geçmiyordu. İlçlara karşıydı. Ağrı kesici almak zorunda kaldı. Ve tekrar geri yattı..
Günlük hayatında hiç olmadığı kadar hırçındı.. Biyolojik olarak çektiği acı düşüncelerine bulaşmıştı.. Ona buna saldırdı. Yalnız kaldı. Kalabalığa karıştı. Bir arı oldu çiçeklere bal kondurdu. Mavi bir balon oldu. Gökyüzünün rengiyle kayboldu.. Sarı bir sayfaya siyah bir mürekkep oldu, aktı..
Gözlerini araladı. Herşey bulanıktı. Derin bir nefes aldı. Tekrar uykuya yattı..
Bal rengi perdeler aralanmamıştı. Gün ışığıyla dolan oda perdelerden süzen ışıkla turunculaştı.. Herşey dağınıktı.. Beraber yaşadığı sevgilisiyle karar vermişlerdi günler öncesinden.. Beyinleri uyuşana dek uyuyacaklardı. Sarılacaklardı..Öpüşeceklerdi.. Uyandıklarında açık olan müzikle dans edeceklerdi.. Dansın yorgunluğuyla, müziğin etkisiyle tekrar uyuyacaklardı.. Biraz daha uyuşup birazcık daha sarılacaklardı..
Gözlerini aniden açtı. Bilinçaltıyla savaşında kendi kaybetti. Rüyayı görmüştü ama gözlerini açmıştı. Sevmişti, mutlu olmuştu ama uyanmıştı..




Just Jack "Writer's block" ile just-jack

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum