8 Temmuz 2011 Cuma

KUMA

Veee bugün haftanın son günü Kuma pardon Cuma :-) Claudia adındaki portekizli arkadaşım Cleri Kile okunduğunu düşünürek Cumaya Kuma demişti bundan sonraki cumalarımız kuma oldu. Bazı cumalar çok eğlencelidir. Duymazsın belki ama ritmik şarkı söylerr. Bazı cumalarınsa bir hüznü vardır. Bitişi gibidir hayatın..Öyle bir tat bırakır zihinlerde ve görmezden gelirsin..
Dün tesadüfen yanından geçtiğim masada Cumhuriyet gazetesinin "Kitap" ekini görüp aldım. Sırayla bütün sayfalarını karıştırırken bir yazı beni çok etkiledi. Selçuk Erez köşesinde Ahmet Erözenci'nin yazdığı "bir gölgenin ardından" adlı kitaba değinmiş. O kitaptan küçük bir alıntı yapmış olmasına rağmen okuduğumda kendimi ağlar buldum. İşin daha kötü bir tarafı okurken ofiste olup bu durumu insanlara açıklıyamamış olmam..
Bu arada dün Ankara'dan gelen arkadaşlarımı Taksim Gezi parkının Gümüşsuyu tarafındaki çay bahçesine götürdüm. Oturduğumuz yerden görünen boğazın ışıkları ayrı bir egzotiklik katıyordu. Arka arkaya söylediğimiz çayları tokuşturup shot yaparak da çakırkeyif olduk. En sonunda garson bir çay da bizden içer misiniz teklifine tabiki eveeet diyerek biraz daha oturduk ve açık havada bir yanımızda boğaz manzarasıyla güzel bir Temmuz akşamını geride bıraktık..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorum